fbpx

Masterclass: Iers rundsvlees

Kom meer te weten over het Iers rundsvlees

Wat kan je nu exact allemaal doen met Iers rundsvlees? Tijdens deze masterclass ontdek je wat Hereford, Angus en Dexter zo uniek maakt en hoe je elk stuk optimaal verwerkt. Geen droge theorie, maar praktische inzichten en culinaire inspiratie waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat te verwachten:

  • Chef take-over door Joseph Doverman.
  • Infosessie over de verschillende stukken in het rund.
  • Verschillen ontdekken van de rassen: Hereford, Angus en Dexter.
  • Inspiratie om je gerechten naar een hoger niveau te tillen.

Wie is Joseph Doverman

Joseph Doverman is de chef-kok van het met een Michelinster bekroonde restaurant Les Loges in Lyon. Geboren in het Ierse Tipperary begon hij zijn culinaire reis op jonge leeftijd en bouwde hij zijn carrière op in enkele van de beste restaurants van Frankrijk, waaronder Takao Takano (2), Les Trois Dômes (1) en Prairial (1*)**.

Zijn keuken weerspiegelt zijn Ierse roots, gecombineerd met verfijning en speelsheid. Als gepassioneerd vleesliefhebber heeft Joseph zich gespecialiseerd in rundvlees, waarbij hij werkt met volledige karkassen en technieken uit verschillende culturen toepast, zoals Japanse rundertong en Braziliaans gekruide sukade.

In 2023 werd hij lid van de Chef’s Irish Beef Club, een prestigieus netwerk van internationale chefs die ambassadeur zijn van Iers rundvlees. In samenwerking met Bord Bia zet hij zich in voor de promotie van duurzaam en kwalitatief hoogstaand vlees.

Schrijf je hier in!

Enkel voor professionelen, beperkte plaatsen (20 personen)

Bij no-show factureren wij een bedrag van €50.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

Call Now Button