fbpx

US Prime beef

We like it big

Het Noord-Amerikaanse vlees of US beef dat we aanbieden is vaak van Angus of Hereford runderen. Tijdens de eerste 15 maanden eten de runderen gras van de prairie, maar worden de laatste 100 dagen voor de slacht binnengehaald en op een uitgeselecteerd graan- en maïsdieet (grainfed) gezet wat zorgt voor een mooie marmering van het vlees.

Graangevoerd

De dieren zijn weldoorvoed alvorens de slacht en het vleesrendement ligt aanzienlijk hoger dan bij het Zuid-Amerikaanse vlees. De deelstukken zijn aanzienlijk groter dan die van dieren die enkel grasgevoerd zijn.

Graangevoerd is doorgans malser vlees en door dat de dieren de laatste dagen weing bewegingsvrijheid hebben is de conformatie (mate van spiergroei) in die periode zeer groot. Het levert een gespierd rund op dat tot bijna het dubbele kan wegen van een dier dat enkel van een grasdieet heeft genoten.

Het uitgebalanceerde graandieet zorgt ervoor dat het vlees uniek is van smaak en een fijne intrasmusculaire dooradering van het vet bekomt.

We werken uitsluitend met het topsegment namelijk choice & prime met een fijne vetdooradering wat garant staat voor mals vlees van topkwaliteit.

Het kwalitatief hoogwaardige rundvlees komt niet alleen tegemoet aan de verwachtingen van onze klanten, maar overstijgt deze ook vaak. Het productengamma dat we u kunnen brengen, 

biedt u een alternatief voor de traditionele biefstukken zoals Ribeye, Sirloin of Striploin biefstukken, en is uitstekend geschikt voor een verscheidenheid aan menutoepassingen.

Ook de Brisket en de chuck shortribs vinden gretig afzet bij de liefhebbers van low & slow barbecue.

Pure sappigheid: wanneer u dit eenmaal geproefd hebt, wilt u niets anders meer!

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

Call Now Button