fbpx

Namibia beef

natureAfrikaner beef

Het geheim van de unieke smaak van Namibiaans rundvlees is het unieke land waar het vandaan komt.

Namibië ligt net boven Zuid-Afrika. Een democratisch land in volle opmars met vrije markt principes welke de  commerciële ontwikkeling van de veeteelt ondersteunen. Het heeft een gigantisch transport netwerk en een goede bereikbaarheid. Het land is gekend voor zijn rijkdommen aan ertsen (goud, koper, uranium en diamanten van hoge kwaliteit). Aan de Zuid Atlantische wateren van de Namibiaanse kust vindt je een van de rijkste visgebieden van de wereld. De landbouw vormt er een van de meest belangrijke sectoren en zorgt momenteel naast de mijnbouw voor de meeste tewerkstelling. Maar ook het toerisme groeit er gestaag.

Nambië heeft de beste safari parken ter wereld met een enorme diversiteit aan planten en dieren. Uitgestrekte natuurgebieden waar waarschijnlijk het best bewaarde geheim van Namibië te vinden is, zijn smaakvol en uniek rundvlees.

De veestapel bestaat voornamelijk uit de gekende vleesrassen Rode Angus en Hereford runderen welke buiten grazen in uitgestrekte reservaten en de laatste 90 dagen worden afgemest met een strikt granendieet.

Het vlees wordt verwerkt in slachthuizen en uitsnijderijen die voldoen aan de strengste normen en wordt aangeleverd in de traditionele steak-ready snitten.

 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

Call Now Button