fbpx

HOME

Uw partner voor vlees, wild & gevogelte

Ontdek het grote voordeel van een kwaliteitsleverancier met een compleet pakket aan topproducten. Ons vlees is het allerbeste voor de allerbesten & dagelijks vers!

  • rechtstreekse levering uit eigen geselecteerde productiebedrijven
  • producten worden geportioneerd & verpakt op het moment dat er een bestelling is
  • een volledig traceerbaar traject van boer tot op uw bord
  • uitgebreide productkeuze & vlees, wild & gevogelte-specialiteiten uit de hele wereld
  • klantgerichte service op maat & correcte levering
  • professionele medewerkers, vakmanschap van aan de telefoon tot op de snijtafel
  • altijd inspirerende aanbiedingen & acties
  • 7 op 7, bereikbaar

Zo moet u erop kunnen vertrouwen dat, wat u ook kiest, altijd precies diezelfde topkwaliteit heeft. Kortom de constante factor; daar kan u bij Carmans altijd op aan.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

We weten immers graag waar uw vlees vandaan komt!

Omdat wij als vleesspecialist maatwerk leveren en inspelen op nieuwe trends is ons aanbod verrassend uniek. We betrekken ons vlees van diverse leveranciers uit binnen- en buitenland. Deze bedrijven en hun boerderijen worden regelmatig door ons bezocht en er is een nauw contact met de uitsnijders en de telers. We weten immers graag waar uw vlees vandaan komt!

Onze aankopers gaan steeds op zoek naar het beste voor onze klanten en we betalen graag een correcte prijs voor een eerlijk product.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen staat bij ons hoog op de agenda & bepaalt in hoge mate ons assortiment. We hechten veel belang aan het landelijke karakter & de stressvrije omgeving waarin de dieren opgroeien. Voldoende uitloop en een natuurlijk uitgebalanceerd voedseldieet dragen bij tot het dierenwelzijn, en dat proef je. Uw vlees is onze passie.

Waarom kiezen klanten voor Carmans-Van Zon?

De service van een horecagroothandel gecombineerd met het vakmanschap van de slager biedt de moderne horeca ondernemer van vandaag tal van voordelen. Benieuwd?  Kijk dan vlug naar onderstaande testimonial. Tot slot, nog meer vragen of info nodig? Twijfel niet om ons te contacteren.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

Call Now Button