fbpx

Nieuw-Zeelands Prime beef

Rundsvlees van het groene eiland 

Het thuisland van de Nieuw Zeelandse runderen is zo’n 26.8 miljoen hectare groot. Het strekt zich uit over een Noordelijk en Zuidelijk eiland van Nieuw Zeeland. Nieuw Zeeland is zo’n 1600 kilometer lang van het Noorden naar Zuiden en zo’n 450 km lang van Oostkust naar Westkust. Hier wonen nu net over de 4 miljoen mensen en er leven

ongeveer zo’n 35 miljoen lammeren en schapen tegenover ongeveer 1 miljoen runderen. Grofweg 3 miljoen bewoners wonen op het Noordeiland en 1 miljoen op het Zuideiland. De populatie van mensen is in de afgelopen jaren iets toegenomen. De populatie bedroeg in 1980 nog 3.5 miljoen mensen, waar de veestapel aangaande de lammeren en schapen 70 miljoen dieren bedroeg. Ongeveer 70 % van de bevolking is van Europese oorsprong, voornamelijk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Ierland, maar ook onder andere uit Zuid-Afrika.

Florida Tropics Beef Cattle Blend_0

Puur natuur

De runderen in Nieuw Zeeland groeien uitsluitend buiten op, en worden niet bijgevoerd. Het Nieuw Zeelandse vlees wat wij aanbieden is puur natuur.

Nieuw-Zeelands rundvlees heeft alle kwaliteiten die een rundvleesliefhebber zoekt, het is mager, mals, fijn van structuur en heeft een volle natuurlijke smaak.
Het klimaat in Nieuw-Zeeland zorgt het gehele jaar door voor genoeg begrazing op de weiden. Hierdoor verkrijgt men natuurlijk rundvlees van topkwaliteit.
Net zoals bij het Iers is het Nieuw Zeelands rundvlees grasgevoerd, de dieren verblijven minstens 9 tot 10 maanden per jaar buiten en genieten van het malse sappige gras, kruiden en klaver op de uitgestrekte groene weilanden.
Wij bieden u een volledig assortiment van vers Nieuw Zeelands rundvlees dat aan de eisen en de specificaties van de horeca voldoet.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

Call Now Button